SommerSilds gastronomiske stil

Morgenfrisk?
I højsæsonen serverer vi morgenmad fra klokken 8.30-10.30

Duften og smagen af hjemmebagt surdejsbrød med vores eget lammepålæg, god ost, strand urtesmør. Sprøde salater, hjemme sylt og kompot samt frugt og bær. Vi laver også morgenmad til børn og selvfølgelig til vegetar-gæster

Sulten til frokost eller aften?

Vores kompetente, kreative kokke bruger lokale råvarer i sæson og urter fra stranden til at fremtrylle farverige, smagfulde måltider, som vores gæster nyder under parasollerne i haven. Menuerne er tilført et nordisk twist. Spisestedet tilbyder ofte frisk varmrøget færøsk laks og nyrøgede pil selv rejer fra egen røgeovn, grillet lam af egen avl eller grillet kalvekød. Vi forsøger gerne at skaffe sommerbuk, and og fasan. Vi får salater og grøntsager fra Øhave på Tåsinge og vi er i gang med at anlægge en køkkenhave, så vi kan servere friske urter, bær og spiselige blomster i caféen.

Som noget nyt bager vi stenovn pizza,- når vejret og kokken er i humør!!!!!.

Småsulten?
Til den lille salte sult har vi hjemmebagte og lune sandwich med  lam eller Svendborg Skinken og dertil afstemt tilbehør.

Prøv vores Charcuteri – perfekt til et godt glas vin eller øl

Vi serverer Fisk ud af dåsen og Sydfynsk tang.

Til lækkersulten bager vi vafler som i Sverige med flødeskum og rabarberkompot. Og kager!

Til tørsten har vi lokale øl og fadøl samt økologiske vine, most og brus. Og mange Drinks

Feststemt?
Vi tænder ofte op i den åbne grill og der er gang i røgeriet. Kokkene elsker at sylte, bage og koge fond.

Se afsnit om selskaber