SommerSilds gastronomiske stil

Morgenfrisk?
I højsæsonen serverer vi morgenmad fra klokken 8.30-10.30

Duften og smagen af hjemmebagt surdejsbrød med vores eget lammepålæg, god ost, strand urtesmør. Sprøde salater, hjemme sylt og kompot samt frugt og bær. Vi laver også morgenmad til børn og selvfølgelig til vegetar-gæster

Sulten til frokost eller aften?

Vores kompetente, kreative kokke bruger lokale råvarer i sæson og urter fra stranden til at fremtrylle farverige, smagfulde måltider, som vores gæster nyder under parasollerne i haven. Menuerne er tilført et nordisk twist. Spisestedet tilbyder ofte frisk varmrøget færøsk laks og nyrøgede pil selv rejer fra egen røgeovn, grillet lam af egen avl eller grillet Sydfynsk andebryst.  Vi får salater og grøntsager fra Øhave på Tåsinge og vi serverer friske urter, bær og spiselige blomster fra egen køkkenhave.

Vi bager stenovn pizza,- når vejret og kokken er i humør ruller vi vores brændefyret pizzaovn frem. Så inviteres til pizzabuffet med årstidssalater, olier og små lækre oliven

Småsulten?
Til den lille salte sult har vi hjemmebagte og lune sandwich med egen fennikelpølse eller pulled lamb eller vegetar og dertil afstemt tilbehør.

Prøv vores Charcuteri – perfekt til et godt glas vin eller øl

Til lækkersulten bager vi vafler som i Sverige med flødeskum og rabarberkompot. Og så har vi hjemmebagte kager!

Til tørsten har vi lokale øl og fadøl samt økologiske vine, most og brus. Og mange Drinks!

Vi har ikke et menukort. Hver dag skifter vi menuen. Vi serverer en ret til frokost og en ret til aften. Sandwich er altid en mulighed til frokost.

 

Feststemt?
Vi tænder ofte op i den åbne grill og der er gang i røgeriet. Kokkene elsker at sylte, bage og koge fond.

Se afsnit om selskaber