Lammekød – smag på Skarø

Gutefår sætter ikke fedt i kødet, men omkring organerne. Dette gør, at de ikke har den samme kraftige smag af lanolin. Kødet er derfor mere magert end det lammekød, du køber i supermarkederne, og det har en delikat smag. Dyrene lever af græs og urter der gror vildt på Skarø.

Vores får og lam er økologisk opdrættet. Dyrene er certificerede som økologiske dyr. Og vi overholder alle økologiregler. Kødet kan dog ikke kaldes økologisk, da slagteren ikke har ladet sig godkende til økologisk produktion.

Lammeudskæringer

I efteråret 2024 slagter vi igen lam. Vi prøver at bruge alt fra lammet. Ikke bare det traditionelle indmad som nyrer, hjerte og lever. Men også hjerne, lunge, testikler og fedt. Der er også nogen gange nogen, der bestiller lammehoveder . Og nogle af knoglerne bruger vi.

Sig endelig til, hvis der er noget, du gerne vil have.Og vi forhandler udskæringer efter ønske.  Vi udnytter alt på dyret. Hjerte, lever og lammehjerne.

I øjeblikket er nedenstående udskæringer i handel:

Bemærk: Pris pr. kilo. Forskellige str. pakker

  • Lammekølle uden nøgleben 195,-
  • Lammebov – perfekt til pulled lamb 160,-
  • Fennikelpølser – til sandwich 225,-
  • lamme nakkefilet – perfekt til simremad, sprængt kød og pulled lamb 145,-
  • Røget lammelår – perfekt til carpaccio 375,-